Aagaard talvikuvasto 2013

Tietoa yrityksestä

Jens. J. Aagaard A/S eli AAGAARD on perustettu vuonna 1946 pienessä Svendborgin kaupungissa etelä-Tanskassa. Aagaardin korumallisto mahtui alkuvuosina pieneen sikarirasiaan ja on kasvanut siitä valtavasti, käsittäen jopa 20-22 isoa laukkua, kun Aagaardin kaikki brändit esitellään. Vuosien saatossa Aagaard on kasvanut yli 150 työntekijän yhtiöksi ja yhdeksi Scandinavian johtavaksi koruvalmistajaksi sekä yhdeksi kansainvälisesti arvostetuksi ja tärkeäksi firmaksi korualalla.

Aagaardin pääpaikkana on edelleen säilynyt pieni rannikkokaupunki Svendborg, jossa alkuperäinen tunnelma ja korkean laadun kultasepäntaito yhtiön alkumetreillä luotiiin. Aagaardin toimistot ja tuotantopaikat sijaitsevat Svendborgissa, Randersissa (Tanskassa) ja Pforzheimissa (Saksassa).

Parhaillaan Aagaard on laajenemassa isosti kansainvälisille markkinoille. Yhtiön päämarkkinoina säilyvät Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Itävalta, Ranska, Iso-Britannia ja USA, joissa Aagaardin monipuoliset brändit, jotka tuovat esiin uniikkia designia ja korostavat käyttäjänsä tyyliä, ovat hyvin tunnettuja.

Tietoa suunnittelijoista

Aagaardin suunnittelijat ovat uniikkeja persoonallisuuksia, jokainen tuo esiin oman ilmaisunsa, tyylinsä ja lähestymisensä kultasepändesigniin. He keräävät inspiraationsa useista eri ympäristöistä, esineistä, tunnelmista ja trendeistä, joita he kohtaavat päivittäisessä elämässään. Tuloksena syntyy Scandinaavinen design, korostaen käyttäjän yksilöllisyyttä ja tunnetta ja taidetta.

Menu